Du kartus NBA naudingiausias (MVP) sezono krepšininkas pagerino tokios sumos rekordą, kuris 2017 metais buvo pasiektas pasirašant tokią sutartį tarp Hiustono „Rockets“ ir Jameso Hardeno – 228 mln. JAV dolerių.

„Tai mano namai, mano miestas, – žiniasklaidai kalbėjo G. Antetokounmpo. – Esu palaimintas, kad galiu būti „Bucks“ dalimi dar penkerius metus. Padarykime, kad jie būtų matomi, šou tęsiasi“.

Graikų puolėją Milvokio klubas 2013 metais NBA naujokų biržoje pakvietė 15-u šaukimu. Jei nebūtų pratęsęs sutarties, po 2020-21 metų sezono jis būtų tapęs laisvuoju agentu.

Praėjusį sezoną „Buks“ laimėjo Rytų konferenciją su geriausiu pergalių santykių lygoje, tačiau konferencijos pusfinalyje turėjo pripažinti Majamio „Heat“ pranašumą.

G. Antetokounmpo sezono MVP buvo išrinktas du paskutinius sezonus iš eilės, laimėjo ir metų geriausiai besiginančio žaidėjo vardą. Jis tapo vos trečiuoju žaidėju, kuriems pavyko tais pačiais metais laimėti abu šiuos titulus. Kiti du – Michaelas Jordanas ir Hakeemas Olajuwonas

Graiko sutarties suma taip pat didesnė ir už Vašingtono „Wizards“ gynėjo Russello Westbrooko, kuris už 5 metus gaus 206,8 mln. JAV dolerių.

Dėl koronaviruso pandemijos nukeltas 2020-2021 metų sezonas startuos gruodžio 22 dieną. Reguliarusis sezonas sumažintas iki 72 rungtynių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)