Vos 4 minutes šiose rungtynėse žaidęs Mindaugas Kuzminskas per šį laiką spėjo pramesti vienintelį tritaškį ir gauti vieną asmeninę pražangą.

Niujorko klubo gretose po dėl kairiojo kelio skausmų praleistų rungtynių su Orlando „Magic“ ekipa į aikštę grįžo Carmelo Anthony, tačiau lyderio vaidmens šiąnakt ėmėsi puikiai iš žaidimo atakavęs įžaidėjas Derrickas Rose‘as.

Visgi Niujorko ekipos gynėjo pasirodymą pranoko „Bucks“ graikas Giannis Antetokounmpo, įspūdingai užpildęs statistikos lentelę ir likęs netoli trigubo dublio.

Milvokio ekipa trečiąjį rungtynių ketvirtį pradėjo pramesdama net 13 iš 14 metimų iš žaidimo, tačiau „Knicks“ nesugebėjo tuo pasinaudoti ir po varžovų atkarpos 19:4 sugebėjo pralaimėti trečiąjį kėlinuką rezultatu 17:21.

Svečių vyriausiasis treneris nusprendė šioms rungtynėms į starto penketą išleisti ispaną Willy Hernangomezą. Dvigubu dubliu pasižymėjęs europietis itin solidžiai atrodė pirmoje rungtynių pusėje, tačiau po ilgosios pertraukos nepelnė nė taško.

Po pergalės „Bucks“ priartėjo prie aštuntosios ir septintosios Rytų Konferencijos pozicijų ir nuo jas besidalinančių Detroito „Pistons“ ir Čikagos „Bulls“ klubų atsilieka tik vienos pergalės atstumu. Šiąnakt Jasono Kiddo auklėtiniai laimėjo jau ketvirtąsias rungtynes paeiliui.

Niujorko klubą šiose rungtynėse pralaimėjimui pasmerkė 15 prarastų kamuolių, iš kurių net septynis „Knicks“ surinko jau pirmame rungtynių ketvirtyje.

„Bucks“: Giannis Antetokounmpo 32 (13 atk. kam., 7 rez. perd., 4 per. kam., 2 blk.), Khrisas Middletonas 18 (7/9 met.), Gregas Monroe 17 (8 atk. kam.), Tony Snellas ir Matthew Dellavedova po 10 taškų.

„Knicks“: Derrickas Rose‘as 26 (13/16 met.), Carmelo Anthony 16 (6/13 met.), Willy Hernangomezas (12 atk. kam., 6 kl.) ir Kristapas Porzingis (5/15 met.) po 13, Courtney Lee 12 taškų.

Artimiausios rungtynės „Knicks“ laukia naktį iš penktadienio į šeštadienį, kai Mindaugo Kuzminsko ekipa Detroite susitiks su vietos „Pistons“ krepšininkais.