„Jaučiausi tikrai labai gerai, – kalbėjo G. Antetokounmpo po pirmųjų priešsezoninių NBA rungtynių, kuriose Milvokio „Bucks“ įtikinamai nugalėjo Jutos „Jazz“.

Tai, ką graikas galėjo daryti NBA arenoje, dažnai tapdavo problematiška FIBA rungtynėse Kinijoje. G. Antetokounmpo dažnai būdavo supančiojamas gynybos, o jo galimybės apribotos taisyklių. Galbūt todėl nematėme tiek daug efektingų jo dėjimų į krepšį, o Graikija planetos pirmenybėse užėmė 11 vietą.

„Žaisdamas pagal FIBA taisykles jaučiausi it kalinys, – eurohoops.net įspūdžiais iš Kinijos dalijosi „Bucks“ lyderis. – Dabar išėjau iš narvo, vienutės. Dabar aš esu laisvas.“

Pasaulio čempionate G. Antetokounmpo vidutiniškai per 25 minutes aikštėje pelnė po 14,8 taško, atkovojo 8,8 kamuolio, atliko 2,4 rezultatyvaus peravimo ir perėmė 2,4 kamuolio.

Milvokio komanda neabejotinai laukia daug didesnio graiko indėlio ateinantį sezoną.

„Taisyklės ir būdas, kaip žaidžiamas krepšinis FIBA, yra ribotas. Kartais jausdavausi, kad žaidžiu vienas prieš penkis kiekvieną kartą, kai gaudavau kamuolį. Čia yra visiškai kitaip. Man labiau patinka NBA krepšinis“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)