Pastaruoju metu į duobelę smuktelėjusi „Pacers“ komanda pralaimėjo trečią sykį per pastarąsias ketverias rungtynes, o D. Sabonis tarp šeimininkų buvo vienintelis ryškus karys kovos lauke.

Nors prieš mačą buvo dvejojama dėl lietuvio sveikatos būklės, į aikštę jis žengė starto penkete ir ant parketo praleido 37 min., per kurias pelnė 27 taškus (10/13 dvit.), atkovojo 14 kamuolių, atliko 6 rezultatyvius perdavimus ir 3 kartus suklydo.

Lietuvis surinko jau 30 dvigubą dublį ir pagal šį statistikos komponentą šiame sezone nusileidžia tik Gianniui Antetokounmpo ir Andre Drummondui (po 31).

Aš manau, kad metų laukimas man išėjo į naudą. Jaučiuosi gerai ir nekantriai laukiu galimybės vėl žaisti.
Victoras Oladipo

Tiesa, kad ir kaip sėkmingai žaidė lietuvis, intriga šiose rungtynėse dingo anksti. Po dviejų kėlinių „Pacers“ atsiliko 49:62, o po trečiojo, kurį šeimininkai pralaimėjo net 15 taškų, jų deficitas išaugo iki 72:100. „Heat“ pranašumas buvo toks įtikinamas, kad ketvirtame kėlinyje svečių treneris Erikas Spoelstra leido pailsėti starto penketo žaidėjams.

Rezultatyviausiai tarp nugalėtojų rungtyniavo 19 taškų pelnęs Tyleris Herro. Po 18 taškų surinko Derrickas Jonesas ir Bamas Adebayo, 17 – Duncanas Robinsonas.

Tuo metu „Pacers“ gretose be D. Sabonio kokybišku žaidimu neišsiskyrė niekas. Po 14 taškų surinko Aaronas Holiday ir Dougas McDermottas, bet pirmasis pataikė vos 5/14, o antrasis – vos 1/7 metimų iš žaidimo.

Pažymėtina, kad trečiojo kėlinio viduryje aikštėje kilo konfliktas tarp „Pacers“ puolėjo T. J. Warreno ir „Bulls“ žvaigdžės Jimmy Butlerio.

Krepšininkai vos nesusimušė dviejų iš eilės atakų metu, o juos skirti kartu su kitais žaidėjais teko ir D. Saboniui. Viskas baigėsi tuo, kad T.J. Warrenas užsidirbo dvi technines pražangas, o J. Butleris iš aikštės jį išlydėjo lūpomis imituodamas bučinį.

Prastos „Pacers“ atkarpos fone nuotaiką tiek visai komandai, tiek jos sirgaliams pakėlė tik viena žinia. Paaiškėjo, kad dar šį mėnesį – sausio 29-ąją per namų rungtynes su Čikagos „Bulls“, į aikštelę beveik po metų pertraukos sugrįžti planuoja po sunkios kairiojo kelio traumos pasveikęs Victoras Oladipo.

„Aš manau, kad metų laukimas man išėjo į naudą. Jaučiuosi gerai ir nekantriai laukiu galimybės vėl žaisti“, – tvirino ryškiausia „Pacers“ žvaigždė. ESPN nuomone, jei V. Oladipo ir vėl pavyks demonstruoti sau įprastą žaidimo lygį, gynėjas Indianapolio komandą gali timptelėti iki Rytų konferencijos elito.

Šiuo metu turnyro lentelėje „Pacers“ užima 6-ąją poziciją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)