Vieni iš lygos autsaiderių „Suns“ šįkart sugebėjo pademonstruoti ne tik talentą, bet ir kovingumą. Trylikos taškų deficitą vienu metu turėję Igorio Kokoškovo auklėtiniai ketvirtame kėlinyje išlygino rezultatą ir turėjo ne vieną galimybę pakreipti rungtynių eigą savo naudai.

Per paskutiniąsias dvi minutes Indianos komandai pergalę nukalė taiklūs Myleso Turnerio ir Bojano Bogdanovičiaus tritaškiai. Į pirmąjį iš jų taikliu tolimu metimu atsakiusio Devino Bookerio bandymas antrą kartą išlyginti rezultatą susiklostė itin apmaudžiai – lankas išspjovė kamuolį, o kovą po krepšiu laimėję svečiai savo pergalę įtvirtino baudų metimais.

Dar vieną fantastišką pasirodymą surengė nuo atsarginių žaidėjų suolo pakilęs Domantas Sabonis. Fantastišką sportinę formą pastaruoju metu demonstruojantis lietuvis šiąnakt per vos 23 minutes pasižymėjo 21 tašku (7/14 met., 7/8 baud.), 16 atkovotų kamuolių, 3 rezultatyviais perdavimais, vienu perimtu kamuoliu bei dviem klaidomis.

16 atkovotų kamuolių – geriausias Domo karjeros rezultatas. Keturis kartus tokį skaičių užfiksavęs aukštaūgis tą padarė jau trečią kartą per pastarąsias šešerias rungtynes. Tuo pačiu Sabas trečią kartą iš eilės surinko dvigubą dublį. Jei jam pavyks tą pakartoti ir kitame susitikime, tai taps ilgiausia tokio pobūdžio serija jo karjeroje.

Itin džiuginantį žaidimą pastaruoju metu demonstruojantis lietuvis per pastarąsias penkerias rungtynes vidutiniškai renka po 17,4 taško, 11,2 atkovoto kamuolio ir 4,8 rezultatyvaus perdavimo. Šios atkarpos metu Domantas iš žaidimo atakuoja puikiu 64 procentų taiklumu.

Rezultatyvumu Saboniui „Pacers“ gretose prilygo tik krašto puolėjas Dougas McDermottas. Praėjusią naktį Jutoje sezono rezultatyvumo rekordą užfiksavęs snaiperis jį pakartoti sugebėjo praėjus vos 24 valandoms.

„Suns“: T. J. Warrenas 25, Devinas Bookeris 20 (7/21 met., 8 rez. perd.), DeAndre Aytonas 18 (12 atk. kam.), Jamalas Crawfordas 12 taškų.

„Pacers“: Domantas Sabonis ir Dougas McDermottas (5/7 trit.) po 21, Mylesas Turneris 16 (13 atk. kam., 5 blk.), Bojanas Bogdanovičius 15, Thaddeusas Youngas 13, Darrenas Collisonas 11 taškų (11 rez. perd.).

Artimiausias rungtynes „Pacers“ žais ankstyvą penktadienio rytą Lietuvos laiku. Domanto ir komandos draugų laukia išvyka į Los Andželą ir akistata su LeBrono Jameso vedamais „Lakers“ krepšininkais.