J. Butlerio 56 pelnyti taškai – ketvirtas geriausias asmeninis pasirodymas lygos atkrintamųjų istorijoje.

Maža to, lemiamame kėlinyje „Heat“ naikino 14 taškų deficitą, išplėšė pergalę ir atsidūrė per žingsnį nuo to, jog užbaigtų geriausios reguliariojo sezono komandos pasirodymą jau pirmame atkrintamųjų etape.

Taip pat 56 taškai – ir geriausias J. Butlerio asmeninis rezultatas.

„Bucks“ ekipos neišgelbėjo po dvejų praleistų rungtynių ant parketo grįžęs ir trigubu dubliu pasižymėjęs Giannis Antetokounmpo – 26 taškai, 10 atkovotų kamuolių ir 13 rezultatyvių perdavimų. Brookas Lopezas pelnė 36 taškus ir atkovojo 11 kamuolių.

Beveik visas rungtynes pirmavusi Milvokio ekipa rungtynių kontrolę prarado lemiamomis rungtynių akimirkomis, dabar geriausiai reguliariojo sezono komandai reikia trijų pergalių paeiliui.

J. Butleris vien ketvirtame kėlinyje suvertė 21 tašką, o jame likus 6:09 mim. po B. Lopezo dėjimo „Bucks“ pirmavo 101:89.

„Heat“ laimėjo atkarpą 13:0 ir pirmą kartą dvikovoje išsiveržė į priekį (102:101, likus 3:17 min.).

Dar keturis kartus keitėsi pirmaujanti ekipa, o po J. Butlerio tritaškio likus 1:20 min. „Heat“ nebeiššvaistė trapios persvaros ir iškovojo įspūdingą pergalę.


Atkrintamosiose daugiau taškų yra pelnę tik trys krepšininkai: Michaelas Jordanas – 63 (1986 m.), Elginas Bayloras – 61 (1962), Donovanas Mitchellas – 57 (2020).

56 taškus atkrintamosiose taip pat dar yra pelnęs M. Jordanas, Wiltas Chamberlainas ir Charlesas Barkley.

G. Antetokounmpo dėl nugaros sumušimo praleido dvejas iš trijų pirmųjų serijos rungtynių bei didžiąją pirmo mačo dalį.

Sekmadienį jis jau treniravosi su komanda, o pirmadienį gavo iš medikų leidimą žaisti ir buvo vienu komandos lyderių, tačiau pirmadienio vakaras Majamyje priklausė J. Butleriui, kuris davė gerą toną komandai pirmame kėlinyje, kuriame pelnė 22 iš 28-ių komandos taškų pirmame ketvirtyje.

Penktosios serijos rungtynės balandžio 27 d. vyks Milvokyje.

„Heat“: Jimmy Butleris 56, Bam Adebayo 15, Calebas Martinas 12, Gabe'as Vincentas 10 taškų.

„Bucks“: Brookas Lopezas 36, Giannis Antetokounmpo 26, Khrisas Middletonas ir Jrue Holiday po 14 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją