Prieš pradedant NBA reguliarųjį sezoną G. Antetokounmpo surengė įspūdingą pasirodymą. Graikų rinktinės žvaigždė pelnė 26 taškus, atkovojo 14 kamuolių, blokavo tris metimus ir perėmė du kamuolius per 27 minutes aikštėje.

„Greek Freak“ vedama Milvokio „Bucks“ šventė pergalę 118:96 dvikovoje su Minesotos „Timberwolves“ ekipa.

Kitose ketvirtadienio rungtynėse vėl žibėjo latvio ir slovėno tandemas. Kristapas Porzingis surinko 18 taškų ir atkovojo 13 kamuolių, Luka Dončičius pridėjo 15 taškų ir 13 atkovotų kamuolių, o jų vedama Dalaso „Mavericks“ 102:87 įveikė Los Andželo „Clippers“ krepšininkus.

Paskutinėse priešsezoninėse rungtynėse Denverio „Nuggets“ 110:104 nugalėjo Portlando „Trail Blazers“, o Denverio ekipos žvaigždės Nikolos Jokičiaus indėlis į pergalę – 11 taškų.

2019-2020 metų NBA reguliarusis sezonas startuoja spalio 22 dieną, kurią bus sužaistos dvejos rungtynės. Naujojo Orleano „Pelicans“ ir pirmasis NBA naujokų biržos šaukimas Zionas Williamsonas stos akistaton su NBA čempionų titulą ginančia Toronto „Raptors“ ekipa, o Los Andželo ekipų derbyje „Clippers“ su nauju Paulo George'o ir Kawhi Leonardo duetu susigrums su LeBrono Jameso ir Anthony Daviso vedama „Lakers“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)