D. Sabonis rungtynes tradiciškai pradėjo starto penkete ir ant parketo praleido 26 min. Per šį laiką puolėjas lietuvis pelnė 6 taškus (3/6 dvit., 0/3 trit.), atkovojo 3 kamuolius, 1 kamuolį perėmė, 2 metimus blokavo ir 2 kartus suklydo. Du blokai – kol kas pats geriausias lietuvio pasiekimas per rungtynes NBA lygoje.

Nors itin rezultatyvų pirmąjį kėlinį pralaimėjo, antrajame šeimininkai perėmė iniciatyvą ir, vedami nesustabdomo Russello Westbrooko, persvėrė rezultatą, o trečiajame nergi ir nutolo. Mačo pabaiga tebuvo formalumas – sugrąžinti intrigos svečiams iš Bruklino nebepavyko.

R. Westbrookas šios rungtynėse ir vėl buvo aiškus „Thunder“ lyderis. Per 34 min. jis atliko trigubą dublį – pelnė 30 taškų (13/21 metimų), atkovojo 11 kamuolių ir atliko 13 rezultatyvių perdavimų.


„Thunder“ tai buvo antra pergalė iš eilės po keturių nesėkmių serijos. Prieš tai vykusiose rungtynėse Oklahomos komanda nugalėjo Hjustono „Rockets“.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 30, Victoras Oladipo 26, Stevenas Adamsas 15 (6 atk. kam.). Joffrey Lauvergne 13, Enesas Kanteris 13 taškų.

„Nets“: Brookas Lopezas 22, Bojanas Bogdanovičius 13, Rondae Hollis-Jeffersonas 13, Andre Bennettas 12 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)