Luizianos valstiją užklupus stipriai liūčiai, prakiuręs 1999-ais metais atidarytos „Smoothie King Center“ arenos stogas ėmė leisti ant aikštės parketo tekėjusį vandenį.

Smoothie King Center arenos grindys

Šeimininkai „Pelicans“ netruko paskelbti, jog susitikimo pradžia yra atitolinama pusvalandžiu – iki 3 val. 30 min. Lietuvos laiku.

Arenos darbuotojai atkakliai ieškojo būdų sustabdyti vandens pratekėjimą ir galiausiai kiaurąją stogo vietą pridengė improvizuota apsaugine medžiaga. Ją pakabinus „Pelicans“ rungtynių komentatoriai Joelis Meyersas ir Davidas Wesley patvirtino, jog drėgmės proveržį sustabdyti pavyko.

Smoothie King Center arena

Nors vanduo pro stogą nebepratekėjo, išvalius jo sankaupą paaiškėjo, jog drėgmė įsiskverbė į aikštės parketą. Naujojo Orleano arenos darbuotojai darė viską, kad užtikrintų žaidėjų saugumą, o sprendimas dėl rungtynių starto atiteko abiejų komandų treneriams bei NBA būstinės Niudžersyje nariams.

Praėjus beveik dviem valandom nuo oficialiai numatyto rungtynių starto, arenos pranešėjai paskelbė, jog įgaliotieji lygos atstovai nusprendė nukelti „Pelicans“ ir „Pacers“ dvikovą į kitą dieną. Arenoje nuobodžiavusiems sirgaliams pažadėta galimybė atgauti už bilietus į šio vakaro renginį išleistus pinigus.

Ši žinia „Smoothie King Center“ arenoje buvo pasitikta švilpimu, tačiau nieko pakeisti negalėję žiūrovai buvo priversti kilti iš savo vietų ir keliauti namo.

Naujoji Indianos ir Naujojo Orleano komandų susitikimo data bus paskelbta artimiausiu metu.

Neplanuotą poilsio dieną gavę „Pacers“ (30-25) naktį iš penktadienio į šeštadienį išvykoje mes iššūkį Rytų konferencijos lyderiams Bostono „Celtics“ (39-16).