Gynėjas už „Bulls“ sužaidė 51 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnė 6,4 taško, atkovojo 1,4 kamuolio ir atliko 2,7 rezultatyvaus perdavimo. Jis aikštėje vidutiniškai praleido 15,4 min.

Veteranas iš viso NBA sužaidė 848 rungtynes. Jis iki atvykimo į Čikagą vilkėjo Finikso „Suns“, Majamio „Heat“, Hjustono „Rockets“, Bruklino „Nets“ ir Toronto „Raptors“ komandų marškinėlius.

2017 metais Turkijoje vykusiame Europos čempionate jis kartu su Luka Dončičiumi padėjo Slovėnijos rinktinei iškovoti aukso medalius.


Naujos komandos ieškos ir kitas europietis – ispanas Juancho Hernangomezas, su kuriuo antradienį atsisveikino Toronto „Raptors“.

27-erių metų aukštaūgis su Toronto klubu sutartį pasirašė praėjusių metų liepą.

Šį sezoną jis vidutiniškai per 14,9 min. pelnė 2,9 taško ir atkovojo 2,9 kamuolio.

Jei dar praėjusių metų spalį ispanas gaudavo apie 21 min. per rungtynes, tai šių metų vasarį per trejas rungtynes vidutiniškai aikštėje praleido 4,3 min.

Prieš 2022-2023 metų sezoną J. Hernangomezas su Ispanijos rinktine tapo Europos čempionu. Finale su Prancūzija jis buvo nesustabdomas – pelnė 27 taškus pataikydamas 7 iš 9 tritaškių.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją