Tiesiog yra iškilusi reali grėsmė jau daugiau nei 30 metų gyvuojančiam šio klubo legendos Hakeemo Olajuwono rekordui, kurį paversti į dulkes kėsinasi ne kas kitas, o Sakramento „Kings“ meteoras Domantas Sabonis.

Įspūdingu stabilumu dvigubus (ir net trigubus) dublius raškantis lietuvis šiuo metu viršija dabartinio NBA rekordo grafiką ir, jei tik išliks sveikas bei toliau išlaikys tokią pačią formą, išvers iš sosto H. Olajuwoną.

Pagal dabar demonstruojamą tempą D. Sabonis, kuris per pirmus 49 mačus aikštelę be dviženklės statistikos bent dviejose grafose paliko tik keturis sykius (45), Hakeemą lenkia.

Tiesa, nors praėjusią savaitę tiek Lietuvos, tiek ir JAV spauda skelbė apie tai, kad Domantas sumalė į miltus visų laikų „Kings“ dvigubų dublių iš eilės viename sezone rekordą, kuris iki tol priklausė Oscarui Robertsonui (29).

Visgi prabėgus porai dienų Sakramento ekipa išplatino atsiprašymą ir pripažino padariusi klaidą bei rekordą iš Domo atėmė. Kodėl?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)