Kovo 24-ą dieną dalyvaudamas „The Athletic“ platformos internetinėje tinklalaidėje „Tampering“ Inglesas reporteriams Joe Vardonui ir Samui Amickui teigė, jog nesižavi galimybe pratęsti NBA sezoną.

Su žmona Renae ketverių metų sūnų Jacobą ir dukrą Millą auginantis krepšininkas savo poziciją pagrindė nenoru rizikuoti šeimos sveikata. Ingleso žmona šiuo metu laukiasi trečiojo šeimos vaiko, o sūnui Jacobui praėjusių metų sausį buvo diagnozuotas autizmas.

„Jei kas nors pasakytų man, jog aš niekada gyvenime nebežaisiu krepšinio, tačiau tai apsaugos Jacobą – aš pasitraukčiau, parskrisčiau į Australiją, niekada daugiau neišbėgčiau į aikštę ir būčiau laimingas dėl savo sprendimo.

Galėčiau šiuo metu išeiti iš šios salės, apsirengęs taip, kaip dabar esu, ir važiuoti į oro uostą. Man toks pasirinkimas nesukeltų jokių problemų, nes aš nenorėčiau sukurti tokios situacijos savo šeimai. Nenoriu sukelti pavojaus Jacobui. Nenoriu sukelti pavojaus jo sesei Millai ar jųdviejų mamai. Tad tai labai sunku“.

Visgi šiandien, praėjus beveik dviem mėnesiam po minėtojo pasisakymo, Inglesas patikslino savo žodžius. Savo asmeninėje twitterio paskyroje australas rašė:

„Atsižvelkime į kontekstą, šiuos žodžius aš išsakiau prieš daugiau nei du mėnesius, kai mes visi nieko nežinojome apie šį virusą ir jo galimybes. Aš žinau, jog „Jazz“ ir NBA leistų mums žaisti tik tuo atveju, jei jie būtų užtikrinti, jog svarbiausia šioje situacijoje – mūsų sveikata. Kai bus saugu grįžti į aikštę ir žaisti, aš nenuvilsiu savo komandos draugų!'“


Remiantis neoficialiais pranešimais, NBA lyga gali pratęsti savo sezoną liepos viduryje. Jei pirmenybės bus tęsiamos, Inglesas taps itin svarbiu „Jazz“ šansams kovoti dėl titulo – antradienį jo komandos draugui kroatui Bojanui Bogdanovičiui buvo atlikta riešo operacija, dėl kurios krašto puolėjas į aikštę šiame sezone nebegrįš.

Vidutiniškai po 9,8 taško per rungtynes renkantis australas pirmauja visoje Jutos komandoje pagal atliekamus rezultatyvius perdavimus – po 5,2 per susitikimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)