Domantas Sabonis antras rungtynes paeiliui fiksavo trigubą dublį: 42 minutes žaidusio lietuvio sąskaitoje – 21 taškas, 11 atkovotų kamuolių ir net 14 rezultatyvių perdavimų.

Aukštaūgis taip pat perėmė kamuolį ir suklydo 5 kartus. Tai buvo jo 17-as sezone ir 49-as trigubas dviženklis karjeroje.

„Kings“ pirmavo tik pačioje rungtynių pradžioje po D. Sabonio ir Keegano Murray taškų (4:0) bei pirmo ketvirčio antroje pusėje.

Antrame kėlinyje „Thunder“ atitrūko dviženkle persvara, po pirmosios mačo pusės svečiai turėjo 10 taškų deficitą (57:67).

Po pertraukos rungtynes kontroliavo „Thunder“, trečiame kėlinyje atitrūko 96:72, o prieš lemiamą ketvirtį turėjo 17 taškų pranašumą.

Lemiamame kėlinyje po D. Sabonio taškų „Kings“ priartėjo 97:105, tačiau šeimininkai surengė kelias sėkmingas atakas paeiliui ir išsaugojo saugią distanciją iki rungtynių pabaigos.

„Thunder“: Shai Gilgeous-Alexander 38 (15/26 iš žaidimo), Jalenas Williamsas 32, Luguentzas Dortas 17 taškų.

„Kings“: Malikas Monkas 26, Domantas Sabonis 21, DeAaronas Foxas 15 taškų.

Vakaruose „Thunder“ žengia trečioje vietoje, „Kings“ – 7-a. Artimiausias rungtynes Sakramento klubas žais vasario 14-ą Finikse.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją