Pasak ESPN žurnalisto Adriano Wojnarowski, „Rockets“ siūlė M. D‘Antoni pratęsti kontraktą, tačiau 69-erių specialistas pasiūlymą atmetė ir nusprendė persikelti į kitą ekipą.

Patyrusiu strategu domisi eilė NBA klubų, o tas pats A. Wojnarowski favoritu įvardina Filadelfjos „76ers“, kuriame treneris 2015-2016 metais ėjo asistento pareigas.

M. D‘Antoni treniravo „Rockets“ keturis sezonus ir kasmet nuvedė komandą į Vakarų konferencijos pusfinalį. 2017 metais strategas buvo pripažintas geriausiu NBA treneriu.

Praeityje italų kilmės amerikietis treniravo Los Andželo „Lakers“, Finikso „Suns“, Niujorko „Knicks“, Denverio „Nuggets“, Trevizo „Benetton“ ir Milano „Olimpia“.

„Rockets“ pradeda naujo trenerio paieškas, o pagrindiniais kandidatais perimti klubo vairą yra laikomi Samas Cassellas ir Ty Lue.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją