Domantas Sabonis gerai pradėjo šias rungtynes, per penkias pirmąsias minutes surinkdamas 3 taškus, atkovotą kamuolį ir gražų rezultatyvų perdavimą Stevenui Adamsui. Tačiau šią statistikos eilutę užbaigė dvi asmeninės pražangos ir lietuvis aikštę paliko anksčiau, nei diktavo jo pasirodymas.

Abi pražangas lietuvis gavo stabdydamas prasiveržimus į baudos aikštelę, o grėsmingai atrodžiusi dvikova su Anthony Davisu vyko tik puolime, kadangi Billy Donovanas „Pelicans“ lyderio priežiūrą patikėjo Stevenui Adamsui.

Sėdęs ant suolo neįpusėjus pirmam kėlinukui į aikštę pirmoje rungtynių pusėje Domas negrįžo. Trečiajame ketvirtyje D. Sabonis savo statistiką papildė trimis atkovotais kamuoliais, o ketvirto kėlinuko įvykius stebėjo nuo atsarginių žaidėjų suolelio.

Dėmesį prieš šį susitikimą kaustė dviejų rezultatyviausių lygos žaidėjų dvikova, kurioje Russellas Westbrookas ir Anthony Davisas kartu pelnė 76 taškus. Nemenką vaidmenį joje suvaidino ir 2013-ųjų metų Visų Žvaigždžių Rungtynių dalyvis Jrue Holiday, stabdęs „Thunder“ įžaidėją ir privertęs jį pataikyti tik 12/26 metimų iš žaidimo. Nepaisant to, R. Westbrookas per pastarąsias dvejas rungtynes pelnė 88 taškus.

Savo tėvynainių palaikymo „Smoothie King Centre“ sulaukė ir du Mažosios Azijos bokštai, turkai Enesas Kanteris ir Omeras Ašikas. Pastarasis pratęsė savo prastų rungtynių seriją ir per devynias aikštėje praleistas minutes atkovojo du kamuolius ir nepelnė nė taško, kai „Thunder“ aukštaūgis buvo vienu ryškiausiu rungtynių žaidėjų.

Tuo tarpu X-faktoriaus statusą šiose rungtynėse užsitarnavo ispanas Alejandro Abrinesas. Penktas rungtynes dėl riešo traumos praleidžiant startiniam „Thunder“ atakuojančiam gynėjui Victorui Oladipo buvęs „FC Barcelona“ klubo žaidėjas sužaidė rezultatyviausias savo debiutinio sezono rungtynes ir užtikrintai atakuodamas krepšį iš toli liko antru rezultatyviausiu šių rungtynių svečių krepšininku.

Pelicans“: Anthony Davisas 34 (15 atk. kam.), Jrue Holiday 23 (10 rez. perd.), Terrence‘as Jonesas 21 taškas.

Thunder“: Russellas Westbrookas 42 (10 atk. kam., 7 rez. perd.), Alejandro Abrinesas 18 (5/11 trit.), Enesas Kanteris 14 (14 atk. kam.), Stevenas Adamsas 12 taškų.

Oklahomos klubas pergalės dėka sustiprino savo poziciją septintoje vakarų konferencijos vietoje.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)