„Rockets“ praėjusias kelias savaitės turėjo gerų diskusijų su Donato Motiejūno atstovais. Progreso vis dar nėra“, – pirmadienio paryčiais „Twitter“ tinkle rašė ESPN žurnalistas Calvinas Watkinsas.

Prieš 15 dienų kitas ESPN reporteris Marcas Steinas paskelbė, kad Hjustono klubas mūsiškiui pasiūlė ilgalaikę sutartį, pagal kurią D. Motiejūnas per pirmą sezoną uždirbtų 7 mln. JAV dolerių. Sprendimą 26-erių aukštaūgis turi priimti iki lapkričio 23 dienos.

Nors NBA sezonas jau ir įgavo pagreitį, „Rockets“ komandoje Lietuvos krepšininkas vis dar yra laukiamas išskėstomis rankomis.

„Mes vis dar turime D. Motiejūną kažkur. Manau, mes jį prigriebsime kur nors Kanadoje“, – į situaciją linksmai prieš kelias dienas pažvelgti bandė treneris Mike'as D'Antoni.

Anksčiau naujasis „raketų“ vairininkas viešai žadėjo, kad komandoje D-Mo numatytas svarbus vaidmuo – mūsiškis ant parketo turėtų praleisti po 30 minučių per rungtynes.

D. Motiejūnas praėjusį sezoną žaidė 37 rungtynes, vidutiniškai pelnydavo po 6,2 taško ir atkovodavo po 2,9 kamuolio. „Rockets“ klubas lietuvį buvo iškeitęs Detroito „Pistons“ komandą, bet kaunietis ten neįveikė medicininės patikros. D-Mo vėl grįžo į Hjustoną ir sužaidė 17 rungtynių starto penkete.

Vasarą aukštaūgis, laukdamas naujų pasiūlymų, atsisakė padėti Lietuvos rinktinei olimpinėse žaidynėse, bet laiko veltui nešvaistė: su asmeniniu treneriu plušėjo Vankuveryje ir iki galo išsilaižė visas žaizdas.

Prieš NBA sezono startą pats krepšininkas prisipažino, kad yra 100 proc. pasveikęs po nugaros traumos ir yra pasiruošęs sugrįžti ant parketo.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)