I. Brazdeikis naujojo NBA sezono pradžioje sulaukia nemažo pasitikėjimo iš naujojo Orlando ekipos vyriausiojo trenerio Jamahlo Mosley, tačiau strategas už tai sulaukia nemažai „Magic“ sirgalių kritikos. Ypatingai daug jos pasipylė po nesėkmės prieš San Antonijaus „Spurs“, kai lietuvis ant parketo praleido 19 minučių.

Per 19 minučių I. Brazdeikis sukrapštė 2 taškus ir 3 atkovotus kamuolius, o Orlando komanda San Antonijuje krito 97:123. „Magic“ sirgalius ypatingai piktino tai, kad lietuvis žaidė viena minute daugiau už Wendella Carterį, kurį fanai mato ekipos lyderiu.

„Brazdeikis gauna daugiau minučių už Carterį – man darosi bloga“, – tuomet rašė vienas „Magic“ sirgalius.

„Šis vyrukas Brazdeikis aikštelėje tiesiog bėgioja ratus“, – pridūrė kitas.

„Kodėl Brazdeikis vis dar žaidžia?“, – dažnas Orlando klubo palaikytojų įrašas „Twitter“ tinkle pastaruoju metu.

„Žinai, kad ši komanda pasmerkta, kai minučių gauna Robinas Lopezas ir Ignas Brazdeikis“, – apie „Magic“ pajėgumą sprendžia kitų komandų sirgaliai.

J. Mosley kariaunos gretos pastaruoju metu yra itin praretėjusios dėl traumų, todėl komanda žaidžia su 10-ies žaidėjų rotacija.

Praėjusią naktį „Magic“ varžėsi su buvusia I. Brazdeikio ekipa Niujorko „Knicks“, ir nors lietuvis iš 10-ies sveikų „magų“ žaidė mažiausiai, Orlando klubo sirgaliai „Twitter“ tinkle tikino, kad per daug jam yra ir 8 minutės, per kurias puolėjas spėjo pramesti tritaškį, atkovoti kamuolį ir atlikti rezultatyvų perdavimą.

„Geriau jau žaisti devyniese. Kodėl Brazdeikis vis dar žaidime?“

„Man sezonas prasidės tik tada, kai nustos žaisti Brazdeikis.“

„Būtų šaunu, jei vietoj Moritzo Wagnerio ir Igno Brazdeikio „Magic“ įsigytų tikrų NBA žaidėjų.“

„Terrence'as Rossas ir Cole'as Anthony šį sezoną nieko nenuveiks, jei jo partneriais bus Ignas Brazdeikis ir Robinas Lopezas.“

„Aš nesimėgauju krepšiniu, kai matau, kad aikštėje yra Ignas Brazdeikis.“

„Treneri, jau prasidėjo reguliarusis sezonas. Tai nėra draugiški mačai, kodėl vis dar žaidžia Brazdeikis?“

„Jei atvirai, nenoriu daugiau matyti Brazdeikio žaidžiant krepšinį.“

„Knicks“ sutriuškino „Magic“ ekipą 121:96, o Niujorko krepšinio mylėtojams šios rungtynės buvo proga prisiminti komandoje per dvejus metus neįsitvirtinusį I. Brazdeikį bei taip pat skirti jam karčius židžius.

„Ši komanda savo rotacijoje turi Iggy Brazdeikį? Tai yra viskas, ką man reikia žinoti apie Orlandą šį sezoną“, – rašė vienas „Knicks“ sirgalių.

„Man reikėtų šiandien apsivilkti savo Igno Brazdeikio marškinėlius“, – ironizavo kitas.

„Plėtojimosi lygos legenda Iggy Brazdeikis gauna tikro žaidimo laiko NBA lygoje? Tai yra beprotiška“, – pridūrė dar vienas „Knicks“ sirgalius.

22-ejų I. Brazdeikis per du sezonus Niujorko klube sužaidė 13 rungtynių. Praėjusį sezoną jis buvo mainų būdu išsiųstas į Filadelfijos „76ers“, kur po vienerių rungtynių buvo atleistas. Sezoną lietuvis baigė sužaisdamas 8 mačus Orlande.

Šį sezoną su „Magic“ puolėjas yra pasirašęs dvišalį kontraktą – jis turėtų žaisti ir NBA, ir plėtojimosi lygoje.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)