Baltijos šalių krepšininkų gausa išsiskyrusiose rungtynėse Lietuvos ir Latvijos krepšinio gerbėjai visų trijų savo atstovų rungtyniaujančių aikštėje vienu metu taip ir neišvydo. Vyriausiojo trenerio Jeffo Hornaceko sprendimu, Mindaugas Kuzminskas ir vėl nepakilo nuo suolo bei apsiribojo sėkmingų komandos draugų epizodų palaikymu aplodismentais.

Mindaugo komandos draugas Kristapas Porzingis šių rungtynių veikiausiai nenorės įtraukti į savo karjeros retrospektyvą. Per 33 minutes latvių superžvaigždė surinko 11 taškų (4/13 met., 1/4 trit., 2/2 baud.), 7 atkovotus kamuolius, po vieną rezultatyvų perdavimą ir perimtą kamuolį bei du blokus.

Prie prasto pataikymo iš Liepojos kilęs krepšininkas pridėjo ir 4 prarastus kamuolius bei tiek pat asmeninių pražangų, tačiau įsirašė į gražiausių dienos epizodų sąrašą nuostabiai blokuodamas Oklahomos milžino Steveno Adamso dėjimą.

Nuo rungtynių pradžios į tiesioginę dvikovą su kaimynu stojęs Domantas Sabonis per 24 minutes pelnė 6 taškus (3/8 met., 0/1 trit.), bei atkovojo 5 ir perėmė vieną kamuolį.

Rungtynes daug sėkmingiau pradėjo „Knicks“ krepšininkai, jau pirmame ketvirtyje susikrovę dviženklę persvarą. Pagrindiniu šio spurto iniciatoriumi tapo Carmelo Anthony, per pirmąsias 12 minučių pataikęs 7 iš 8 metimų iš žaidimo ir surinkęs 19 taškų.

Antrajame kėlinyje Niujorko klubo persvara po Domo dvitaškio per Kristapą pasiekė net septyniolikos taškų ribą, tačiau tuomet rungtynių kontrolę į savo rankas perėmė Russellas Westbrookas.

Šeimininkų įžaidėjas dar iki ilgosios pertraukos surinko dvigubą, o po jos – ir trigubą dublį, svariai prisidėdamas prie komandos pergalės puikiu pataikymu ir neprilygstama energija.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 38 (13/22 met., 3/5 trit., 9/13 baud., 14 atk. kam., 12 rez. perd.), Victoras Oladipo 21, Jerami Grantas 13, Stevenas Adamsas 11, Andre Robersonas 10 taškų.

„Knicks“: Carmelo Anthony 30 (6/7 trit.), Derrickas Rose‘as 25, Courtney Lee 16, Kristapas Porzingis 11 taškų.

Tarpusavio reguliariojo sezono seriją „Thunder“ prieš „Knicks“ laimėjo rezultatu 2:0.