Šis projektas buvo patvirtintas dar 2014 metais, bet dėl įvairių nesklandumų filmo kūrimo procesas keliskart sustojo. Visgi šį savaitgalį buvo pristatytas oficialus „Kosminio krepšinio 2“ anonsas.

Skirtingai nei originaliajame „Kosminiame krepšinyje“, jo tęsinyje krepšinio profesionalai, išskyrus patį LeBroną, tik trumpam šmėžteli ekranuose. Epizodiškai bus galima išvysti Klay'ų Thompsoną, Anthony Davisą, Damianą Lillardą, Chrisą Paulą, Draymondą Greeną, Kyle'ą Kuzmą, taip pat WNBA žaidėjas Dianą Taurasį, Nneką Ogwumikę ir Chiney Ogwumikę.

Savo ruožtu keturiskart NBA čempionas L. Jamesas vardan galimybės tapti pagrindiniu filmo herojumi netgi atsisakė padėti JAV rinktinei 2019-ųjų pasaulio čempionate Kinijoje, kur amerikiečiai patyrė visišką fiasko ir liko tik septinti – už ispanų, argentiniečių, prancūzų, australų, serbų ir čekų nugarų.

Primename, kad pirmasis „Space Jam“ filmas buvo sukurtas dar 1996 metais, o jame pagrindinį vaidmenį atliko, ko gero, geriausias visų laikų pasaulio krepšininkas Michaelas Jordanas.

Jame taip pat vaidino tokios NBA žvaigždės kaip Larry Birdas, Charlesas Barkley, Shawnas Bradley, Patrickas Ewingas, Larry Johnsonas ir Muggsy Boguesas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)