Anot lygos legendos Shaquille'o O'Nealo, šiuo metu jau yra parduodami du NBA klubai, kurių savininkai susidūrė su finansiniais keblumais.

„Aš girdėjau, kad yra mažiausiai du parduodami klubai, o vienas klubas gali būti perkeltas į Las Vegasą“, – laidoje „The Big Poodcast with Shaq“ tvirtino 48-erių amerikietis.

Neseniai nedidelį savo akcijų paketą pardavė San Antonijaus „Spurs“, tačiau nėra aišku, ar būtent šią komandą kalbėdamas apie finansinius sunkumus turėjo omenyje keturiskart NBA čempionas.

Paskutiniu žmogumi, įsigijusiu kontrolinį NBA klubo akcijų paketą, tapo Taivano verslininkas Josephas Tsai. Praėjusiais metais už 2,3 milijardo dolerių jis perpirko Bruklino „Nets“ akcijas.

Las Vegasas pastaruju metu tampa vis populeresnis tarp kitų JAV sporto lygų klubų. Pramogų sostinėje buvo įkurtas „Golden Knights“ ledo ritulio klubas, žaidžiantis NHL čempionate. Moterų krepšinio lygos WNBA komanda „Stars“ į Las Vegasą buvo perkelta iš San Antonijaus ir tapo „Aces“, iš Oklando į Las Vegasą persikraustė ir amerikietiško futbolo klubas „Raiders“, rungtyiaujantis NFL lygoje.

Be to, Las Vegase kasmet vyksta NBA Vasaros lygos varžybos.

Dėl koronaviruso sustabdžius čempionatą NBA žaidėjai nuo gegužės 15 d. gaus 25 proc. mažesnį atlyginimą. Pranešama, kad maždaug 100 lygoje svarbiausias pareigas užimančių asmenų atlyginimus susimažino 20 proc.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)