Domas šiose rungtynėse nebijojo imtis iniciatyvos ir susitikimą baigė prie savo pavardės statistikos eilutėje užfiksavęs 9 taškus (2/7 met., 0/2 trit., 5/5 baud.), 5 atkovotus kamuolius bei po vieną rezultatyvių perdavimą ir perimtą kamuolį. Penki baudų metimai – aukščiausias toks skaičius D. Sabonio NBA karjeroje.

„Thunder“ ekipą į pergalę vedė jau septynioliktą trigubą dublį šiame sezone pasiekęs Russellas Westbrookas. Praeitose rungtynėse su Hjustono „Rockets“ pasiekęs naują karjeros rekordą ir pataikęs aštuonis tolimus metimus šiąnakt įžaidėjas smeigė dar septynis tritaškius, ir per pastarąsias dvejas rungtynes iš šios distancijos pataikė jau 15 metimų iš 27 bandymų.

Per pastaruosius du sezonus R. Westbrookui surinkus trigubą dublį „Thunder“ iškovojo 32 pergales ir patyrė vos 3 pralaimėjimus.

Denverio ekipa ir toliau susiduria su rimtomis problemomis gynyboje – penkių pralaimėjimų serijoje kiekviename susitikime „Nuggets“ į savąjį krepšį praleido 120 ar daugiau taškų.

„Thunder“: Russellas Westbrookas 32 (7/12 trit., 17 atk. kam., 11 rez. perd.), Stevenas Adamsas 16, Victoras Oladipo 15, Enesas Kanteris 14, Andre Robersonas 13 taškų.

„Nuggets“: Wilsonas Chandleris 24, Willas Bartonas 21, Danilo Gallinari 15 (5/18 met.), Jameeras Nelsonas 13, Jusufas Nurkičius 11 (10 atk. kam.), Darrellas Arthuras 10 taškų.

Denverio klubui šiose rungtynėse nepadėjo dėl ligos nerungtyniavęs serbas Nikola Jokičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)