Išsisprendė nemažai klausimų kėlusi Kyrie Irvingo ateitis. 31 metų įžaidėjas nusprendė pasilikti su Dalaso „Mavericks“ ekipa, pasirašytas 3 metų 126 milijonų vertės kontraktas. Paskutiniais kontrakto metais Kyrie galės nuspręsti, ar nori likti komandoje.

K. Irvingas į Dalasą atvyko tik praėjusiais metais, dėka mainų su Bruklino „Nets“ komanda.


Tačiau „Mavs“ ne tik išlaikė vieną kertinių savo žvaigždžių, bet ir susigrąžino snaiperį Sethą Curry, kuris Dalase žaidė 2018-19 ir 2019-20 metų sezonuose ir vaidino svarbų vaidmenį jų kelyje link Vakarų konferencijos finalo.

Jono Valančiūno atstovaujama Naujojo Orleano „Pelicans“ komanda pasirašė naują 4 metų 54 milijonų dolerių vertės kontraktą su puolėju Herbu Jonesu. Nors žaidėjas dar turėjo kuklesnės vertės metus galiojantį kontraktą, komanda norėjo užsitikrinti, kad Jonesas pasiliks ilgam ir pasiūlė naują, vertingesnį kontraktą.

(iš kairės) Clintas Capela, Jonas Valančiūnas, Herbertas Jonesas

Indianos „Pacers“ pasirašė didžiulį kontraktą su savo jaunąja žvaigžde Tyrese'u Haliburtonu. 23-ejų metu įžaidėjas per penkerius metus uždirbs net 260 mln. dolerių.

T. Haliburtonas „Pacers“ gretose pasirodė 2022 metais, kai Indianos klubas išmainė Domantą Sabonį į Sakramento „Kings“ dėl daug potencialo rodančio įžaidėjo.

Milžinišką kontraktą savo jaunajai žvaigždei pasiūlė ir Memfio „Grizzlies“. Desmondas Bane'as liks Memfio komandos gretose penkeriems metams, o už tai susižers net 207 milijonus dolerių.

„Grizzlies“ investavo ir į atsargą žvaigždei įžaidėjui Ja Morantui. Memfio gretas papildys 34-erių metų Derrickas Rose'as, kuris praėjusiais metais „Knicks“ komandoje metė vos po 5 taškus per rungtynes.

„Golden State Warriors“ galutinai išlaikė savo komandos branduolį – pasirašė 4 metų 100 milijonų dolerių sutartį su Draymondu Greenu. Nepaisant garsiai sklidusių gandų, jog šią vasarą karšto charakterio puolėjas klubą paliks, „Warriors“ pasirinko pasilikti veteraną. Greenas po trejų metų sutartį galės nutraukti.

Draymond Green

Su nauja komanda sutartį pasirašė Toronto „Raptors“ gretose atsiskleidęs Fredas VanVleetas. 29-erių įžaidėjas keliaus į atsistatantį Hiustono „Rockets“ klubą. Kontraktas galios trejus metus, jo vertė 130 milijonų dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją