Galingai mačą pradėję „Blazers“ žaidėjai antro kėlinio pabaigoje buvo susikrovę net 17 taškų pranašumą (65:48) ir apskritai per 24 žaidimo minutes sugebėjo pelnyti net 67 taškus.

Visgi po ilgosios pertraukos šeimininkų jėgos ėmė sekti, todėl tuo pasinaudoję „kariai“ ėmė artėti, o persvėrę rezultatą savo naudai – ir smagintis dėjimų kruša.

Rezultatyviausias jų gretose buvo Stephenas Curry, surinkęs 34 taškus, tačiau iš žaidimo pataikęs vos 10 metimų iš 25 bandymų. Portlando klubo gretose pirmuoju smuiku vėl griežė lyderių duetas – CJ McCollumas ir Damianas Lillardas kartu pelnė 63 taškus.

Verta pažymėti, kad Ouklando komandai šį kartą vadovavo ne Steve'as Kerras (vis dar jaučia nugaros operacijos padarinius), o jo asistentas Mike'as Brownas. Be to, „Warriors“ ir vėl žaidė be Kevino Duranto pagalbos.

Tuo metu „Blazers“ sulaukė po kojos lūžio atsigavusio Jusufo Nurkičiaus sugrįžimo. Visgi paskutines devynerias rungtynes praleidusio bosnio žaidimo laikas buvo apribotas. Bet per 17 minučių jis vis tiek buvo naudingas – nors ir pelnė tik 2 taškus, tačiau atkovojo net 11 kamuolių ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

„Trail Blazers“: CJ McCollumas 32 (10/23 metimai iš žaidimo), Damianas Lillardas 31 (10/23 metimai iš žaidimo), Evanas Turneris 17, Al-Farouqas Aminu 14 (9 atk. kam.), Noah Vonleh 10 taškų.

„Warriors“: Stephenas Curry 34 (8 rez. perd.), Klay Thompsonas 24, Andre Iguodala 16, JaVale'as McGee 14 (16 min.), Patrickas McCaw 11 taškų (5 rez. perd.).

Ketvirtosios serijos rungtynės vėl bus žaidžiamos Portlande, o jas antradienį nuo 5:30 val. Lietuvos laiku transliuos ir DELFI TV. Šios poros nugalėtojas konferencijos pusfinalyje susitiks su Los Andželo „Clippers“ arba Jutos „Jazz“. Šioje serijoje 2-1 pirmauja Kalifornijos komanda.