Mačo Kaune pradžia – 20 valandą.

ASVEL sezoną pradėjo itin slogiai – keturi pralaimėjimai patirti vidutiniu 16,7 taško skirtumu perpildė legendinio Tony Parkerio kantrybę, nusprendusio iš trenerio pareigų atleisti savo brolį T.J. Parkerį.

Pasitikėjimo specialistu nepridėjo ir silpnas startas Prancūzijos lygoje, kur buvo patirti trys pralaimėjimai per penkerias rungtynes. Kiek netikėtai ASVEL situacijai gelbėti pasamdė Italijos rinktinės trenerį Gianmarco Pozzecco, anksčiau nedirbusį Eurolygoje.

Italas debiutavo nesėkme prieš Bolonijos „Virtus“ (84:87), bet atsigriebė nacionaliniame čempionate, kur iškovota užtikrinta pergalė prieš vidutiniokę Strasbūro IG (91:72).

Delfi kviečia iš arčiau susipažinti su būsimais „Žalgirio“ varžovais, pažvelgiant į ryškiausius skaičius.

Akis badantys skaičiai

Nulis pergalių ir penki pralaimėjimai – šią eilutę puikiai atspindi ir ASVEL rodomi skaičiai. Analitinio puslapio bballytics.com duomenys rodo, kad Vilerbano ekipa yra tiek viena blogiausiai puolančių, tiek blogiausiai besiginanti Eurolygos komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją