„Šį leidinį skyrėme pirmiausia tiems, kam aktuali ši jautri tema. Daugybė jaunų krepšininkų yra viliojami įvairių tarpininkų, tačiau tik nedaugelis jų turi pakankamą kvalifikaciją ir etikos suvokimą. Leidinyje ši tema aptarta įvairiais aspektais, komentuojama daugelio žinomų žmonių, tarp kurių – olimpinis čempionas Šarūnas Marčiulionis. Tačiau ji – ne vienintelė, galinti sudominti krepšinio bendruomenę”, – sako žurnalo „Mūsų krepšinis” ir interneto svetainės musukrepsinis.lt redaktorius Rytis Sabas.

Naujausiame „Mūsų krepšinio” numeryje yra ir nauja rubrika – krepšinio metodikos. Joje – viena populiariausių puolimo sistemų „Ragai”, kurią pristato Lietuvos jaunimo rinktinių vyr. treneris Rolandas Radvila.

Su gausiomis iliustracijomis pateiktos akimirkos iš krepšinio švenčių, per kurias buvo išdalyti pirmieji sezono trofėjai – Lietuvos krepšinio taurės. Taip pat apžvelgti jaunimo krepšinio turnyrai Turkijoje ir Italijoje, Moksleivių krepšinio lygos „Perlas” žvaigždžių diena Palangoje.

Savo sėkmės istorija ir patirtimi dalijasi viena Lietuvos moterų rinktinės lyderių Kamilė Nacickaitė. Pateikiama informacija apie tarptautinę krepšinio aistruolių programą, skirtą smurto prevencijai, ir aistruolių išvyką į Madridą.

Naujausią „Mūsų krepšinio” numerį galima skaityti internetu per elektroninio publikavimo sistemą ISSUU.

„Žurnalą patogu skaityti ir per kompiuterį, ir per mobiliuosius įrenginius. Ši sistema, kuria naudojasi tūkstančiai visame pasaulyje žinomų leidinių, puikiai pritaiko turinį ir išmaniesiems telefonams, ir planšetėms, turi ir savo mobiliąją programėlę, skirtą įvairioms operacinėms sistemoms”, – sako R. Sabas.

Naująjį leidinio numerį galima skaityti šiuo adresu https://issuu.com/musukrepsinis/docs/mk_16-1_internetui arba per nuorodą svetainėje www.musukrepsinis.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)