„Treniruotės su „Žalgiriu“ šį sezoną man nėra naujiena. Esant progai trenerių štabas kartą į savaitę mane pasikviesdavo į pratybas.

Todėl su tiek su komandos draugais, tiek su deriniais jau esu susipažinęs. Nors sezonas artėja į pabaigą, rungtynių tvarkaraštis vis tiek lieka ganėtinai suspaustas, todėl turėsiu galimybę atsiskleisti. Tikiuosi ja pasinaudoti“, - vėl prisijungdamas prie „Žalgirio“ sakė Ž. Janavičius.

Lietuvos čempionų komandoje 192 cm ūgio įžaidėjas rungtyniavo visą 2008-2009 metų sezoną, o 2010-ų sausį buvo paskolintas tuometiniam Kauno „Aisčių“ klubui.

Šį sezoną Ž. Janavičius buvo vienas „Baltų“ ekipos lyderių. Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) jis sužaidė 16 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 11 taškų, atkovodavo po 3,3 kamuolio ir atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Baltijos krepšinio lygoje (BBL) 22-ejų metų kairiarankio gynėjo rezultatai buvo panašūs: po 10,3 taško, po 3,3 atkovoto kamuolio ir po 3,7 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.

„Žalgiryje“ Ž. Janavičius rungtyniaus ketvirtu numeriu pažymėtais marškinėliais. Komandoje jis galės debiutuoti jau antradienį per VTB Vieningos lygos turnyro rungtynes su Talino „Kalev“ komanda. „Žalgirio“ arenoje vyksiančio mačo pradžia – 19.15 val.