D. Motiejūnas jau kurį laiką treniruojasi individualiai, tačiau kontaktinio krepšinio klubo medikai jam žaisti dar neleidžia. „Houston Cronicle“ žurnalisto tvirtinimu, lietuviui dar prireiks bent jau kelių savaičių, kad būtų tinkamai pasiruošta naujam sezonui.

Operacija po nugaros traumos D. Motiejūnui buvo atlikta balandžio mėnesį. Dėl šios priežasties jis praleido ne tik praėjusio sezono NBA atkrintamąsias varžybas, bet ir Europos čempionatą, kuriame Lietuvos rinktinė iškovojo sidabrą. Pradžioje buvo tikimasi, kad lietuvis „Rockets“ klubui galės padėti nuo naujo čempionato starto, tačiau reabilitacija tęsiasi ilgiau nei planuota.

„Rockets“ ir D. Motiejūnui šį rudenį susitarti dėl naujo kontrakto nepavyko. Tai reiškia, kad ateinančią vasarą lietuvis taps apribotu laisvuoju agentu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)