Liepą komandos puolėjui Gyčiui Radzevičiui buvo atlikta riešo operacija. Žaidėjas iki šiol vaikšto su rankos įtvaru, tačiau praėjusią savaitę „UPA Medical Spa“ pradėjo pirmuosius reabilitacijos žingsnius.

„Gyčio reabilitacija dar tik prasideda, – sako komandos kineziterapeutas Andrius Misiūra. – Jis jau po truputį pradeda judinti tą ranką, atlikti fizioterapijos procedūras bei kineziterapiją su mažu pasipriešinimu.“

Tuo metu pavasarį dėl peties traumos ant operacinio stalo gulęsis Martynas Echodas pradeda imti kamuolį į rankas ir nekantriai ruošiasi sugrįžimui į aikštelę.

„Martyno reabilitacija perėjo į trečią etapą. Pradedam dirbti su didesniais svoriais, užbaiginėjam judesius, atstatom amplitudes. Jis po truputį jau pradeda mėtyti į krepšį ir driblinguoti“, – reabilitacijos procesą apžvelgė A. Misiūra.

Vilniaus „Ryto“ kineziterapeutas sako, kad M. Echodas į aikštelę pilna jėga turėtų grįžti artimiausiais mėnesiais, o G. Radzevičiaus reabilitacija užsitęs kiek ilgiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją