Skelbiama, kad patyręs, 31-erių metų amerikietis pasiekė susitarimą su sostinės klubu ir žaisdamas Lietuvoje turėtų uždirbti apie 140 tūkst. eurų.

K. Hornsby 2016-ais metais bandė savo laimę NBA naujokų biržoje, tačiau išrinktas nebuvo. Tada gynėjas pasirašė kontraktą su Dalaso „Mavericks“, tačiau su pagrindine komanda nedebiutavo. Jo oficiali krepšininko karjera prasidėjo tais pačiais metais, NBA G lygoje, kur praleido 3 sezonus.

2019-ais amerikietis iškeliavo į Europą, žaidė Torunėje, vėliau atstovavo Oldenburgo „EWE Baskets“, Paryžiaus „Metropolitans 92“ klubams, o praėjusį sezoną praleido „Nantero 92“ gretose.

Prancūzijos lygoje atakuojantis gynėjas per 27 minutes mesdavo po 14 taškų, atkovodavo po 2,1 kamuolio ir išdalindavo po 2,2 rezultatyvaus perdavimo. Vienas naudingiausių amerikiečio atributų – solidus pataikymas iš trijų taškų zonos – 45% taiklumas praėjusiame sezone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją