NBA nepraleidžia pro pirštus fakto, kad COVID-19 gerokai pavojingesnė liga vyresnio amžiaus ir kitų sveikatos problemų turintiems asmenims.

ESPN cituoja vieną neįvardintu pageidavusį likti NBA klubo generalinį vadybininką, pasak kurio, daliai specialistų į NBA arenas šiame sezone verčiau nesugrįžti jokiu atveju.

„Atsižvelgiant į turimą informaciją, vyresniems nei 60 metų žmonėms geriau nerizikuoti, ir nesvarbu, kiek titulų jie yra pelnę per savo karjeras. Ar tai būtų žvaigždės tėvas, ar klubo vadovas, jiems negalima tęsti“, – teigė ESPN šaltinis.

Šiuo metu iš 30 NBA ekipų šešioms diriguoja vyresni nei 60 metų treneriai.

Labiausiai patyręs tarp jų – San Antonijaus „Spurs“ ilgametis strategas Greggas Popovichius, kuriam praėjusį sausį suėjo 71-eri.

Mike'as D'Antoni (Hjustono „Rockets“) jaunesnis trejais metais, Alvinui Gentry (Naujojo Orleano „Pelicans“) – 65-eri, Dwane'ui Casey (Detroito „Pistons“) – 63-eji, Terry Stottsui (Portlando „Trail Blazers“) - 62-eji, Rickui Carlisle'ui (Dalaso „Mavericks“) – 60 metų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)