Ispanijos krepšinio naujienų tinklalapis Home of Glory skelbia, kad darbo netekusiam Š. Jasikevičiui – pasiūlymas iš Memfio „Grizzlies“ klubo.

Lietuviui siūloma trenerio asistento pozicija, pagal trejų metų sutartį krepšinio specialistas uždirbtų 6 mln. dolerių.

Šią vasarą strategas iš Lietuvos jau buvo siejamas su klubu iš NBA.

Lietuvio paslaugomis domėjosi Toronto „Raptors“. Visgi, Kanados klubas pasirinko 44-erių specialistą iš Serbijos Darko Rajakovičių, kuris pastaruoju metu darbavosi Memfio „Grizzlies“ trenerių štabe.

Įteikė atleidimo lapelį

Praėjusią savaitę Š. Jasikevičius džiaugėsi iškovotu Ispanijos čempiono titulu, kuris jam buvo antrasis vadovaujant „Barcelonai“. Jo vadovaujama Katalonijos komanda serijoje 3-0 pranoko Madrido „Real“ ekipą.

Tai leido klubui bent kiek atsitiesti po slogaus pasirodymo Kaune vykusiame Eurolygos finalo ketverte, kuriame „Barcelona“ liko ketvirta. Tačiau Ispanijos lygos titulas negarantavo Š. Jasikevičiui darbo vietos Barselonoje. Pirmadienį klubas pranešė apie pamainą strategui iš Lietuvos.

Šarui praėjęs sezonas Katalonijos sostinėje buvo trečiasis. Jis nuvedė klubą iki trijų Eurolygos finalo ketvertų, bet dukart klupo pusfinalyje, kartą – finale, taip ir neiškovodamas svarbiausio trofėjaus.

Per šį laikotarpį Š. Jasikevičius su „Barcelona“ dukart laimėjo Ispanijos čempionatą ir dvi Karaliaus taures.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją