„Žalgirio“ ir „Panathinaikos“ mačo pradžia – 21.15 val.

Lietuvos čempionai dvigubą Eurolygos savaitę pasitinka liūdnomis nuotaikomis – skaičiuodami trijų iš eilės pralaimėjimų seriją turnyre, o savaitgalį Lietuvos krepšinio lygoje nusileista ir Vilniaus „Wolves“.

PAO sezonas taip pat prasidėjo ne taip, kai tikėjosi – kol kas pasiektos trys pergalės, viena iš jų praėjusią savaitę, kai išvykoje 99:85 įveikė Berlyno ALBA.

Tačiau banguojančiu Ergino Atamano auklėtinių žaidimu turbūt stebėtis nereikėtų – vasarą buvo pakeista praktiškai visa komanda, susižaidimui trukdo žaidėjų traumos, o papildymai nesibaigė ir prasidėjus sezonui.

Paskutinis jų – iš NBA atvykęs Kendrickas Nunnas.

Delfi kviečia pažvelgti, kai prie E. Atamano komandoje sekasi M. Grigoniui ir įvertinti bendrą „Panathinaikos“ veidą, remiantis statistiniais Mykolo Sumbro surinktais duomenimis bballytics.com puslapyje.

Gynyba geresnė nei puolimas

Kiek keista, tačiau šioje sezono stadijoje „Panathinaikos“ kol kas yra prasčiau puolanti, bet geriau besiginanti komanda nei „Žalgiris“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją