Aną savaitę piktinęsis, kad Eurolygos teisėjai palaiko „Olympiakos“, šį kartą D. Giannakopoulas džiaugėsi tuo, kad Kaune skambant Eurolygos organizacijos himnui kai kurie rungtynių žiūrovai švilpė.

Susižavėjimą šiuo reiškiniu graikas išreiškė socialiniame „Instagram“ tinkle.

„Tikra pagarba „Žalgirio“ gerbėjams, nušvilpusiems himną. Visa ši organizacija byra dėl vieno žmogaus, kuris manosi esantis Dievas... Jordi Bertomeu. Jordi, aš manau, kad tu neišsilaikysi Eurolygos prezidento poste netgi iki finalo ketverto Belgrade. Žemyn smunki labai greitai“, – rašė D. Giannakopoulas.

Su Eurolygos vadovu iš Katalonijos nuolat konfliktuojantis graikas įvardijo eilę kandidatų, galinčių pakeisti dabartinį prezidentą.

Tarp jų – ir Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis, kitos krepšinio pasaulio legendos.

G. Giannakopoulas vardija visą eilę galimų pretendentų į šį postą: A. Sabonis, Jorge Garbajosa, Andrejus Kirilenka, Dejanas Bodiroga, Radoslavas Nesterovičius, Predragas Danilovičius, Mauricio Gherardini ir netgi įtakingas krepšinio agentas Miško Raznatovičius.

„Tai – krepšinio visuomenėje gerbiami žmonės. Eurolygai reikia gerai žinomo žmogaus, galinčio pritraukti turtingus rėmėjus. Kas, jūsų manymu, turėtų pakeisti J. Bertomeu, kuris vasarą turėtų būti pašalinas dėl visos eilės nesėkmingų sprendimų?“, – retoriškai klausė „Panathinaikos“ savininkas, pastaruoju metu dėl savo pilamos kritikos gaunantis vieną Eurolygos baudą po kitos, tačiau į jas nekreipiantis jokio dėmesio.

D. Giannakopoulas jau buvo pareiškęs, kad kitais metais „Panathinaikos“ Eurolygoje nebežais ir sugrįš į FIBA organizuojamas varžybas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)