Pirmoje TOP-16 etapo dvikovoje sausio 19-ą „Žalgiris“ namuose nusileido Izraelio klubui 76:84.

„Žinoma, nebus lengva. Jau žaisdami Kaune „Maccabi“ krepšininkai įrodė, kad yra grėsmingas varžovas. Tačiau mes pirmoje dvikovoje nedemonstravome savo geriausio žaidimo. Po pirmos rungtynių pusės atsilikome dviženkliu taškų skaičiumi ir vėliau teko vytis varžovus.

Tačiau žaidžiant su tokia komanda kaip „Maccabi“, kuriai vadovauja puikus treneris ir žaidžia patyrę žaidėjai, pakeisti žaidimo eigą labai sudėtinga. Tačiau mes parodėme charakterį, nepasidavėme ir kovojome iki rungtynių pabaigos. Dabar mums reikės kovoti nuo pirmos iki paskutinės minutės“, - prieš išvyką į Tel Avivą sakė gynėjas Marko Popovičius.

„Žalgirio strategas Aleksandras Trifunovičius teigė, kad norint laimėti Tel Avive žalgiriečiai privalo padaryti atitinkamas išvadas bei nekartoti klaidų.

„Manau, niekas negali mums priekaištauti, kad TOP-16 etape mes žaidžiame be noro ir užsidegimo. Buvome konkurencingi visose mačuose. Mažiausiai trijuose iš keturių rungtynių viskas buvo mūsų rankose, tačiau mes rungtynes pralaimėjome. Tai yra labai apmaudu. Visgi, mes turime noro ir galimybes kovoti toliau, žinome kad privalome žaisti 40 minučių.

Visose rungtynėse pagrindinė mūsų problema buvo tam tikros žaidimo atkarpos. Prieš „Maccabi“ prastai sužaidėme rungtynių pradžią. Žaidžiant su Kantu „Bennet“ ir „Barcelona“ nepavyko gerai sužaisti antroje rungtynių pusėje. Taip, varžovai yra grėsmingi, tačiau, norint laimėti, mes nebegalime kartoti tų pačių klaidų rungtynėse su „Maccabi“, - teigė treneris iš Serbijos.

A. Trifunovičius taip pat buvo įsitikinęs, kad žaisti varžovų aikštėje „Žalgiriui“ nebus didelė problema.

„Kiekvienam žaidėjui, kuris yra kovotojas - pilna arena suteikia įkvėpimo. Daug geriau žaisti pilnoje ir triukšmingoje arenoje nei tuščioje salėje“, - teigė serbas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją