R. Jokubaitis blogai pasijuto dar Prancūzijoje, kur iškart buvo atskirtas nuo komandos. Jis nevyko į pergalingai pasibaigusias rungtynes „Astroballe“ arenoje. Kitą dieną į oro uostą jis keliavo atskirai nuo komandos, o užsakomajame reise nuo kitų komandos narių sėdėjo per 10 metrų atstumą. Į Kauną iš Vilniaus oro uosto Rokas taip pat keliavo atskirai nuo komandos.

Pats R. Jokubaitis jaučiasi neblogai. Šeštadienį temperatūros jis nebeturėjo.

Iš Prancūzijos grįžę žalgiriečiai lieka saviizoliacijoje. Per kelias artimiausias dienas jiems bus atliekami pakartotiniai testai, po kurių rezultatų bus sprendžiama dėl tolesnės saviizoliacijos. Tada paaiškės ir rungtynių su Madrido „Real“ likimas.

Jau yra aišku, kad yra atšaukiamos dvejos artimiausios „Žalgirio“ arenoje turėjusios vykti „Betsafe–LKL“ rungtynės. Sekmadienį kauniečiai turėjo susitikti su Klaipėdos „Neptūnu“, o antradienį – su Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ krepšininkais. Šioms rungtynėms vėliau bus paskirtos naujos datos, o bilietus jau įsigiję žiūrovai dėl pinigų grąžinimo gali kreiptis el. paštu bilietai@zalgiris.lt iki lapkričio 30 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (166)