Izraelio naujienų tinklalapis „Walla“ suskaičiavo kiekvienos Eurolygos komandos šį sezoną patirtus nuostolius dėl traumų.

Paaiškėjo, jog „Žalgiris“ kartu su Tel Avivo „Maccabi“ yra mažiausiai dėl traumų kenčiančios ekipos, kurios lyderius buvo praradę tik vienam mačui.

Pirmą kartą svarbų rotacijos žaidėją „Žalgiris“ prarado pastarajame ture, kai į Stambulą žaisti su „Fenerbahče“ neišvyko Edgaras Ulanovas.

Daug rungtynių šį sezoną buvo praleidęs ir Kauną jau palikęs amerikietis Dee Bostas, tačiau jis vidutiniškai žaisdavo tik po 7,5 minutės per mačą.

Į skaičiavimus įtraukti tik žaidėjai, vidutiniškai rungtyniaujantys bent po 12 minučių.

Nuo „Žalgirio“ ir „Maccabi“ sėkme nedaug atsilieka Atėnų „Panathinaikos“ ekipa, kuri dėl traumų buvo praradusi svarbų žaidėją tik dvejuose susitikimuose.

Visos kitos Eurolygos ekipos yra patyrusios bent po 7 praradimus, o didžiausia nelaimėlė yra Madrido „Real“ komanda, patyrusi net 40 praradimų.

Dėl traumų šį sezoną padėti „Karališkajam“ klubui negali Sergio Llullas ir Ognjenas Kuzmičius, o nuolat traumos kamuoja ir Gustavo Ayoną bei Anthony Randolphą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)