Pirmose Eurolygos A grupės rungtynėse Duško Ivanovičiaus auklėtiniai savo aikštėje neturėjo vargo su Tel Avivo „Maccabi“ – 94:78. Antrose rungtynėse „Caja Laboral“ išvykoje pranoko Tomo Pačėso treniruojamą Gdynės „Asseco Prokom“ ekipą. Paskutiniame susitikime Ispanijos čempionai kiek netikėtai suklupo rungtynėse su Maskvos srities „Chimki“ – 60:64.

„Caja Laboral“ – Ispanijos čempionai ir tai jau daug ką pasako. Pastaruoju metu „Caja Laboral“ demonstruoja gerą sportinę formą. Rungtynėse su „Chimki“ nežaidė Ispanijos klubo lyderis Davidas Loganas ir tai buvo viena iš pagrindinių pralaimėjimo priežasčių. Dabar amerikietis jau sveikas ir žais“, – pirmadienį sakė „Žalgirio“ strategas Aco Petrovičius.

Serbas teigė, kad didžiausias dėmesys trečiadienio rungtynėse bus skiriamas gynybai, o ypatingai bus saugomi „Caja Laboral“ lyderiai.

„Be jokios abejonės – mūsų laukia labai sunkios rungtynės su stipriu varžovu. Ypatingą dėmesį skirsime Mirzai Teletovičiui. Tačiau tai nereiškia, kad pamiršime kitus krepšininkus. Bus labai svarbus krepšininkų žaidimas gynyboje – turime gerai gintis tiek asmeniškai, tiek kaip komanda. „Caja Laboral“ dažnai kaitalioja puolimo sistemas ir mes tam ruošiamės“, - sakė A. Petrovičius.

Manto Kalniečio manymu, trečiadienį labai svarbu sėkmingai sužaisti susitikimo pradžią bei neleisti varžovams pabėgti į priekį.

„Ruošiamės žaisti prieš jų derinius, analizuojame varžovų lyderių žaidimą. „Caja Laboral“ – aukščiausio lygio komanda, kuri ypatingai gerai žaidžia savo aikštėje. Kiek kalbėjau su Ispanijoje žaidusiais krepšininkais, tarp jų ir su Dainiumi Šalenga, „Caja Laboral“ nuo pat rungtynių pradžios stengiasi primesti savo žaidimą ir galingai startuoti taip susikraudami persvarą. Varžovai būna pasiunčiami tarsi į nokdauną, todėl labai svarbu atsilaikyti pirmą kėlinį“, - sakė „Žalgirio“ įžaidėjas M. Kalnietis.

Nors laukia labai grėsmingas varžovas, žalgiriečiai iš anksto ginklų nesudeda.

„Mes pasiruošę rimtam mūšiui ir tikime, kad galime parsivežti pergalę“, - įsitikinęs A. Petrovičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją