Rungtynių dieną abi varžovės surengs po paskutinę treniruotę. Nors dažniausiai varžovai pasirinkdavo galimybę treniruotis vidurdienį, „Maccabi“ trenerių štabas nusprendė surengti ankstyvas pratybas.

Dar treniruotės metu su Žalgirio TV žiūrovais bendravo „Maccabi“ komandos vadovo karjerą pradėjęs Eurolygos čempionas Nikola Vujčičius. Pasibaigus varžovų treniruotei į pokalbį įsijungė vyriausiasis treneris Davidas Blattas ir žaidėjas Davidas Blu.

Po Izraelio komandos rytinį pamėtymą „Žalgirio“ arenoje surengė ir žalgiriečiai. Iškart po Kauno komandos treniruotės Žalgirio TV studijoje apsilankė treneris Gintaras Krapikas ir gynėjas Martynas Pocius.

Tiesioginiai pokalbiai į Žalgirio TV eterį sugrįš ir prieš pat rungtynių pradžią. Į „Žalgirio“ areną neatvykę ir namuose likę žiūrovai 19.20 val. galės išgirsti krepšinio ekspertų nuomonę apie artėjančią „Žalgirio“ ir „Maccabi“ akistatą.

Įžvalgos apie pirmą susitikimo pusę Žalgirio TV studijoje bus išsakytos ir per didžiąją rungtynių pertrauką. Karšto komentaro krepšinio gerbėjai sulauks ir pasibaigus „Žalgirio“ ir „Maccabi“ mačui.

Stebėkite tiesiogines transliacijas ketvirtadienį nuo 10.00 val. – ČIA: