Sprendimas, ar jis galės vykti į Miuncheną, kur penktadienį „Žalgiris“ žais Eurolygos rungtynes su vietos „Bayern“, greičiausiai bus priimtas paskutinę minutę – šį vakarą arba rytojaus rytą.

Kol kas neaiški ir pilvo raumens patempimą besigydančio A. Kavaliausko situacija. Jis dirba pagal individualų planą.

Pranešama, kad kiek geresnės žinios komandą pasiekė dėl puolėjų P. Jankūno ir A. White'o.

Nuo lapkričio vidurio dubens raumens traumą besigydęs Jankūnas šiandien pirmą kartą pradės treniruotis su komanda penki prieš penkis ir, jeigu nenutiks nieko netikėto, keliaus su komanda į Miuncheną.

Tikimasi, kad Vokietijoje komandai galės padėti ir A. White'as, kuriam praėjusios savaitės mače su Pirėjo „Olympiakos“ buvo sumušta blauzda.

„Žalgiris“ sekmadienį be trijų priekinės linijos žaidėjų 95:86 nugalėjo „Rytą“.

„Bayern“ su „Žalgiriu“ taip pat kovos ne stipriausios sudėties. Čiurnos traumą patyrė ir dvikovą praleis vidurio puolėjas Devinas Bookeris, kuris šį sezoną Eurolygos per vidutiniškai 22 minutes pelno po 8,6 taško, atkovoja po 3,9 kamuolio ir atlieka po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)