Tai pernai Kaune žaidęs Nielsas Giffey bei aukštaūgis Augustine'as Rubitas, kuris „Žalgiriui“ padėjo 2020/2021 sezone.

Prieš Eurolygos 15-o turo dvikovą Kaune mintimis apie varžovus pasidalino Vokietijos rinktinės narys, 31-erių N. Giffey, pagarbiai atsiliepęs apie buvusią savo darbovietę.

„Kauno komanda viena tų, kuri šiemet stebina. Padedami fantastinių sirgalių, demonstruodami savitą žaidimo stilių, jie namuose jau įveikė keletą geriausių Eurolygos komandų.

Nekantriai laukiu šių rungtynių“, – tvirtino „Bayern“ gynėjas.

Pats N. Giffey yra patenkintas komandos sportine forma.

„Pastarosiomis savaitėmis pasirodėme tikrai neblogai, nors mums trūko dviejų pagrindinių žaidėjų – Augustine'o Rubito ir Vladimiro Lučičiaus“, – kalbėjo N. Giffey.

Vyriausiasis treneris Andrea Trinchieri mano, kad „Žalgiris“ yra ta komanda, pateksianti į atkrintamąsias.

„Jie puikiai žaidžia kartu, komandoje vyrauja gera aura, ypač žaidžiant namuose“, – teigė Trinchieri.

„Man atrodo, kad tai bus jų metai. Turnyro lentelėje – tikra spūstis, tačiau žvelgiant giliau, panašu, kad „Žalgiris“ pateks į atkrintamąsias.

Jie laimėjo kelerias sunkias rungtynes po prastesnės atkarpos, be to, Kaune viena priešiškiausių atmosferų, kuriose tenka svečiams žaisti“, – teigė „Bayern“ vedlys.

Miuncheno „Bayern“ penktadienio Eurolygos rungtynėse išvykoje su Kauno „Žalgirio“ turės verstis be gynėjo Andreaso Obsto.

26-erių krepšininkas treniruotėje susižeidė alkūnę ir iškrito iš rikiuotės kelioms savaitėms.

Andrea Trinchieri turi ir daugiau nuostolių: dėl traumų negali rungtyniauti puolėjas Vladimiras Lučičius ir buvęs „Žalgirio“ aukštaūgis Augustine‘as Rubitas, o sergančių gynėjų Nicko Weilerio-Babbo ir Ognjeno Jaramazo situacija – neaiški.

Primename, kad rungtynės tarp „Žalgirio“ ir „Bayern“ penktadienį prasidės 20 val.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją