Pirmasis rungtynių ginčo kamuolys į orą „Žalgirio“ rungtynėse su „Panathinaikos“ bus išmestas 19.30 val., o ne 20 val., kaip įvyksta per kitas Eurolygos rungtynes „Žalgirio“ arenoje.

Argumentuodama TV transliacijų reikmėmis, Eurolyga dar rugsėjo mėnesį pakeitė šių rungtynių pradžios laiką, kad vienu metu nevyktų dviejų Graikijos krepšinio klubų rungtynės.

Kitas Graikijos klubas – Pirėjo „Olympiakos“ – šį vakarą savo rungtynes pradės 21.30 val.

Kęstučio Kemzūros treniruojama ekipa išvykoje žais su Miuncheno „Bayern“.

Taigi, „Žalgirio“ klubas sirgalius į areną rinktis ragina kiek anksčiau nei įprasta. Apskritai
šios rungtynės bus sužaistos visame pasaulyje švenčiamos Vaikų dienos išvakarėse, todėl „Žalgirio“ areną „užvaldys“ vaikai.

Jaunieji „Žalgirio“ gerbėjai ne tik galės pasivaržyti nuotaikinguose žaidimuose tarp kėlinių –
vienam iš jų bus suteikta išskirtinė garbė išmesti simbolinį ginčo kamuolį, kuris, kaip ir minėta, į kovą bus paleistas netradiciškai anksti – 19.30 val.

Primename, kad ši Eurolygos savaitė – dviguba, o antrąsias savo rungtynes „Žalgiris“ ir vėl žais namuose. Ketvirtadienį Kaune viešės Belgrado „Crvena Zvezda“, su kuria rungtynes žalgiriečiai pradės tradiciniu laiku – 20.00 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)