„Žalgiris“ vos antrą kartą šį sezoną laimėjo antrą Eurolygos mačą iš eilės, o pergalės priežastis apžvelgęs A. Trinchieri daugiausiai liaupsių skyrė Keenanui Evansui ir Arnui Butkevičiui. Pirmąjį italas vadino tikru lyderiu, o su antruoju treneris po rungtynių dar ilgai diskutavo aikštėje ir koridoriuje bei klijavo jam komandos stuburo etiketę.

„Keenanas yra puikus ir protingas vyrukas. Tylus, bet kiekviename mače atiduodantis 120 procentų. Jis yra tikras lyderis, turintis gerą asmenybę. Jis visada leidžia už save kalbėti jo žaidimui. Esame palaiminti, kad galime jį turėti. Viena svarbiausių jo savybių yra ta, kad jis sugeba būti efektyvus individualiai ir tuo pačiu nežudyti komandinio žaidimo.

Su Arnu turime įprastą komunikaciją tarp trenerio ir svarbaus žaidėjo, šįkart su šiek tiek garstyčių. Esu palaimintas, kad jį turiu. Galime nesutikti dėl tam tikro epizodo, tačiau jis yra mūsų komandos stuburas. Kodėl? Nes jis kiekvieną dieną aukojasi dėl šios komandos“, – kalbėjo A. Trinchieri.

Apie diskusijas su treneriu paaiškino ir pats A. Butkevičius, kuris penktadienį

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)