Mačą „Žalgiris“ pradėjo tokiu starto penketu: Kristupas Žemaitis, Martynas Pocius, Vytenis Lipkevičius, Brockas Motumas ir Martynas Sajus. Po varžovų legionierių taškų „Žalgirio“ taškų sąskaitą metimu iš vidutinio nuotolio atidarė B. Motumas (2:4). Kitoje atakoje jis atliko rezultatyvų perdavimą, po kurio M. Pocius smeigė tritaškį. Galingai sužaidęs dvitaškį pelnė M. Sajus, o kiti žalgiriečiai dažnai stojo prie baudų metimo linijos. Deja, tikslą pasiekė tik 4 iš 8 baudų. E. Ulanovas lygino rezultatą (13:13), tačiau pirmą kėlinį sėkmingiau baigė Matto Shaw vedini „Chimki“ krepšininkai – 13:17.

Dar pirmame kėlinyje debiutavęs O. Hanlanas antro pradžioje blykstelėjo gerais sprendimais. Iš pradžių jis taikliam tritaškiui išvedė Martyną Varną, po to įmetė iš vidutinio nuotolio ir galingai prasiveržė su pražanga – 21:22. Ukrainiečiai į tai atsakė dviem taikliais tritaškiais (21:27), bet netrukus gavo bloką nuo Lauryno Biručio. Veržliai žaidęs E. Ulanovas ties trijų taškų linija laisvą surado M. Varną, o po krepšiu – L. Birutį. Po trečio taiklaus M. Varno tritaškio žalgiriečiai prisivijo varžovus – 29:30. Į aikštelę sugrįžęs B. Motumas įveikė varžovą žaisdamas nugara, reidą po krepšiu atliko M. Pocius, o galiausiai šių žaidėjas duetas suveikė, kai po M. Pociaus perdavimo B. Motumas pataikė tritaškį iš krašto – 37:37.

Trečią kėlinį 5 taškais iš eilės pradėjo „Chimik“ įžaidėjas Brandonas Frazieris. Priešnuodžių netrukus rado 4 taškus pelnęs E. Ulanovas ir baudas sumetęs M. Pocius (43:47). B. Motumas įmetė puskablį, po perimto kamuolio pasižymėjo O. Hanlanas, o netrukus B. Motumas pakabino kamuolį įspūdingam M. Varno dėjimui ore – 49:53. Tačiau tada prabilo svečių snaiperiai, pataikę 2 tritaškius ir pirmą kartą savo komandai suteikę dviženklį pranašumą (49:61). Trečią kėlinį taikliais baudų metimais baigė B. Motumas ir O. Hanlanas – 53:63.

Prasidėjus ketvirtam kėliniui po B. Motumo 4 taškų ir jo perdavimo M. Sajui, skirtumas sumenko iki 6 taškų (59:65). Visgi, pasinaudoję žalgiriečių klaidomis, ukrainiečiai truktelėjo į priekį ir nutolo 59:72. Po kelių minučių tylos Regimantas Miniotas ir M. Pocius tritaškiais švelnino atsilikimą, bet perimti iniciatyvos kauniečiams nepavyko. Besibaigiant rungtynėms savo aštuntį tašką surinko E. Ulanovas ir tritaškį pataikė Paulius Valinskas – 70:82.

„Žalgiris“: B. Motumas 16 (3 rez. perdav.), M. Pocius 13, M. Varnas 11, O. Hanlanas 9 (2 per. kam.), E. Ulanovas 8 (5 atk. kam.), M. Sajus 4, L. Birutis 3 (2 per. kam.), R. Miniotas 3, P. Valinskas 3, V. Lipkevičius(8 atk. kam.), K. Žemaitis ir G. Masiulis po 0 taškų.

„Chimik“: O. Belikovas 20, V. Petrovas 14 (6 atk. kam.), M. Shaw 13, O. Antipovas 12 (7 atk. kam.), B. Frazieris 11 (5 atk. kam., 10 rez. perd.), V. Konievas 11 taškų.

Šarūno Jasikevičiaus komentaras:

„Pasiruošimas vyksta normaliai. Žinoma, nėra lengva, kai neturime visų pagrindinių žaidėjų. Dabar sulaukėme dviejų legionierių, kurie po savo kelionių ir problemų su adaptacija pasirodė tikrai gerai. Stengiasi ir mūsų jaunimas, bet, žinoma, jiems dar nėra lengva iš karto įsisavinti visus nurodymus. Svarbiausia yra pastangos ir jomis esame patenkinti. Žaidėjai yra tokios būsenos, kurios ir turi būti tokioje pasirengimo stadijoje. Dideli krūviai, „sunkios“ kojos, todėl daug kokybės dar neverta tikėtis. Buvo ir daug gerų dalykų, ir daug blogų dalykų. Šiai dienai, tai – normalu.“