Laisvalaikiu M. Waynso veido dažnai nepalieka šypsena. Tiesa, pozityviai nusiteikęs amerikietis visada surimtėja artėjant komandos treniruotėms, kuriose jis atiduoda visas jėgas.

„Sezonui ruošiamės intensyviai, bet man tas patinka. Iš pradžių kelias dienas mane kamavo laiko juostų skirtumas, o dabar viskas yra tvarkoje, todėl jaučiuosi labai žvaliai“, - pokalbį Turkijoje, kurioje žalgiriečiai surengė savaitės trukmės treniruočių stovyklą, pradėjo M. Waynsas.

„Stovyklos sąlygos yra tiesiog puikios. Viskas klostosi gerai. Komanda mane puikiai priima ir supažindina su dalykais, kurie man yra nauji. Neturiu jokių problemų – adaptacija vyksta tikrai sklandžiai. Mano lūkesčiai buvo viršyti: Kauno miestas, „Žalgirio“ arena, komandai draugai – viskas man labai patinka“, - pagyras tęsė naujas „Žalgirio“ įžaidėjas.

Jis nerungtyniavo pirmose Lietuvos čempionų draugiškose rungtynėse su Izmiro „Karsiyaka“ ekipa, bet liko patenkintas komandos draugų žaidimu.

„Tai buvo neblogos rungtynės. Turime daug jaunų žaidėjų, kurie rungtyniavo agresyviai ir pagirtinai kovėsi. Norėjau rungtyniauti, bet suprantu, kad treneriai norėjo išbandyti žaidėjus, kurie ilgiau treniravosi su komanda. Tikiu, kad aš su Jamesu pridėsiu papildomų gerų dalykų prie komandos žaidimo. Taip pat prie mūsų prisijungs ir Paulius Jankūnas, tad manau, kad šie metai „Žalgiriui“ bus tikrai geri“, - kalbėjo M. Waynsas.

Jis patikino su nekantrumu laukiantis draugiškų rungtynių, kuriose jis galės žengti į aikštę bei išskyrė rugsėjo 27 - 28 d. „Žalgirio“ arenoje vyksiantį Kauno „Akropolio“ taurės turnyrą.

„Vos pasirašęs kontraktą pradėjau dar labiau domėtis Eurolygos komandomis, jų sudėtimis. „Žalgirio“ jubiliejaus renginys bus puiki proga išbandyti savo jėgas su pajėgiausiais varžovais dar prieš prasidedant svarbiausioms kovoms. Tikiuosi, kad mūsų arena bus užpildyta per visas rungtynes, nes mūsų laukia ypatingas sezonas“, - pokalbį baigė M. Waynsas.