19-metis įžaidėjas pasirinko studijuoti prestižiniame Arizonos universitete. Jo atstovai į Kauną buvo atvykę dar spalį.

„Arizonos universiteto trenerių štabas man paliko didelį įspūdį. Tikiu, kad tai bus geriausia vieta mano tobulėjimui. Kurį laiką sekiau JAV studentų krepšinį ir manau, jog galiu būti ten efektyvus.

NCAA žaidžiamas kitoks krepšinis nei Europoje, bet tai bus geras iššūkis. Nuvykęs ten, kiekvienoje treniruotėje įrodinėsiu, kad esu vertas būti stiprios komandos nariu“, – sakė K. Kriisa.

Arizonos universiteto komandoje praeityje yra žaidę tokie NBA krepšininkai kaip Andre Iguodala, Lauri Markkanenas, DeAndre Aytonas, T.J. McConnellas, Rondae Hollisas-Jeffersonas ar Aaronas Gordonas.

Šį sezoną K. Kriisa žaidė Kauno „Žalgirio“ pagrindinėje ir dublerių komandose bei Prienų „CBet“ ekipoje.

NKL čempionate atakų organizatorius per rungtynes vidutiniškai rinko po 14,3 taško ir po 5,7 rezultatyvaus perdavimo, o LKL pirmenybėse – po 3,6 taško bei po 2,2 rezultatyvaus perdavimo.

Spalį K. Kriisa išbėgo ant parketo Eurolygos rungtynėse prieš Vilerbano ASVEL bei per 2 minutes pelnė 1 tašką.

K. Kriisa į Lietuvą atvyko ir ilgalaikę sutartį su Kauno ekipa sudarė 2018 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)