Anot jo, „Žalgirio“ ekipa orientuota į komandinį žaidimą, o ne priklauso nuo vieno ar dviejų žaidėjų, skelbia portalas basketnews.lt.

„Žalgiriečiai noriai dalijasi kamuoliu, atlieka daug perdavimų, randa laisvus žmones. Visgi esame pasirengę ir bandysime laimėti“, – žiniasklaidai trečiadienį vakare teigė 2005-2006 metais Lietuvoje dirbęs N. Spahija.

Tą sezoną jo vadovaujamas Vilniaus „Lietuvos rytas“ nepaliko vilčių Kauno „Žalgiriui“ ir varžovus nugalėjo tiek Baltijos krepšinio lygos, tiek Lietuvos krepšinio lygos finaluose.

Iš devynių Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ akistatų trejose Paulius Jankūnas surinko neigiamą naudingumo balų skaičių, primena basketnews.lt.

„Prieš jį rengiausi žaisti daugybę kartų. Tikiuosi, žinote ir rezultatus, – šyptelėjo strategas. – Bandysiu su savo nauja komanda pakartoti tą patį,“ – vylėsi N. Spahija.

Tel Avivo „Maccabi“ ir Kauno „Žalgirio“ rungtynės prasidės 21 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)