Penktadienį „Barca“ po atkaklios kovos nugalėjo „Žalgirį“ 85:80, o R. Jokubaitis per 14 minučių pelnė 6 taškus (2/4 dvit., 0/1 trit. 2/3 baud.), atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir surinko 6 naudingumo balus. 23-ejų atletas teigė – tai buvo sunkios rungtynės.

„Kaip ir mūsų forma, taip ir šios rungtynės – sunkiai. „Žalgirio“ arenoje mums visuomet būna sunku. Džiugu, kad pavyko iškovoti pergalę prieš šventes – grįžtame su geromis nuotaikomis. Buvo daug taisytinų dalykų, bet rungtynių pabaigoje gerai apsigynėme, o tai ir leido laimėti“, – kalbėjo R. Jokubaitis.

„Barcelonos“ atakų organizatorius papasakojo ir apie itin rezultatyvaus jo komandos žaidimo puolime priežastis.

„Ruošėmės jų gynybai, susikūrėme geras progas, nes jie naudojo tokią gynybą, kokiai ruošėmės. Pirmoje pusėje sukrito metimai, bet vien puolimu laimėti negali, todėl po pertraukos galiausiai viską nulėmė darbas gynyboje“, – sakė krepšininkas iš Mažeikių.

Prieš rungtynes „Žalgirio“ arenoje R. Jokubaitis buvo nušvilptas lygiai taip pat kaip ir kiti „Barcelonos“ atstovai, o garsiai sirgaliai švilpė ir lietuviui metant baudų metimus. Atletas pripažino, kad nesvetingas priėmimas jį nustebino.

„Kažkaip niekada nebūdavo tų švilpimų. Gal anksčiau praleisdavau...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)