Rungtynių prieš Atėnų „Panathinaikos“ pabaigoje A. White'as įspūdingai įdėjo į krepšį Derricko Waltono ore pakabintą kamuolį, o ši žalgiriečių ataka buvo išrinkta gražiausiu Eurolygos savaitės momentu.

Gražiausių epizodų dešimtuke atsidūrė ir Artūras Gudaitis – jo dėjimas į Vitorijos „Baskonia“ krepšį užėmė ketvirtąją vietą. Tiesa, aukštaūgiui turas nebuvo itin sėkmingas – jis pelnė 9 taškus ir surinko 6 naudingumo balus.

Tai nutraukė įspūdingą lietuvio seriją – prieš tai net 22 Eurolygos mačuose iš eilės A. Gudaitis rinko dviženklius naudingumo balų skačius.

A. Gudaičio atstovaujama Milano „Armani Olimpia“ ekipa po atkaklios kovos svečiuose 75:80 nusileido Vitorijos „Baskonia“ klubui, o tai neleido italų lyderiui Mike'ui Jamesui tapti savaitės MVP.

Įspūdingai žaidęs amerikietis pelnė 27 taškus ir surinko 34 naudingumo balus, bet dėl pralaimėjimo turėjo užleisti naudingiausio savaitės žaidėjo titulą Maskvos CSKA puolėjui Willui Clyburnui, kuris pergalingame mače prieš Miuncheno „Bayern“ surinko 20 taškų ir 27 naudingumo balus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)