Su Alexu Perezu beišsiskiriantis „Žalgiris“ jau savaitgalį sulaukė į Lietuvą atvykusio 32 metų 196 cm ūgio amerikiečio K.C. Riverso, kuris sekmadienį starto penkete išbėgo į aikštę namų rungtynėse su Alytaus „Dzūkija“.

„Žalgiris“ jau pirmomis minutėmis nesidairydamas nurūko į priekį, o prie sėkmingo šeimininkų žaidimo solidžiai prisidėjo puikiai pataikęs K.C. Riversas.

Antrą mačo minutę aikštės kampe gavęs kamuolį naujokas nedvejojo ir jau pirmuoju savo tolimu metimu atidarė savo sąskaitą „Žalgirio“ komandoje.

32-ejų patyrusio atakuojančio gynėjo tolimi šūviai antro kėlinio pabaigoje varė į neviltį dzūkus, kurie prasidėjus ilgajai pertraukai atsiliko net 24:56.

K.C. Riversas per pirmą mačo pusę pataikė net 5 tolimus šūvius iš 6-ių, o jo sąskaitoje po pirmos rungtynių pusės – jau 15 taškų.

Net 21 tritaškį pataikęs „Žalgiris“ laimėjo 102:50., o K.C. Riversas iš viso žaidė 19 minučių, antroje mačo pusėje taškų kraičio nepapildė (5/7 trit.), atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir iš viso surinko 23 naudingumo balus.

„Pelnyti taškai nėra svarbiausias dalykas. Turime kartu sunkiai dirbti, nes ketvirtadienį mūsų laukia sudėtingos ir labai svarbios rungtynės Berlyne, akistata su ALBA. Šis mačas – dalis pasiruošimo artėjančiai kovai Vokietijoje. Šį vakarą tikrai ne rezultatas buvo esminis.

Ar tie tritaškiai – puikus būdas prisistatyti prieš „Žalgirio“ fanus? Galima ir taip sakyti. Mane pastebėjo komandos draugai, turėjau progų, mečiau ir pavyko pataikyti. Kokie lūkesčiai čia? Tiesiog turiu sunkiai dirbti, kad galėčiau padėti komandai. Laukia įtempas mūsų tvarkaraštis, tad turiu būti pasiruošęs", – po rungtynių televizijai kalbėjo „Žalgirio“ naujokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)