„Kaip smarkiai dabar jaudina „Žalgirio“ reikalai? Taip, kaip ir visų klubų“, – užkalbintas Delfi, nusijuokė P. Motiejūnas.

Jis ilgus metus buvo „Žalgirio“ darbuotojas, vėliau – vadovas ir savininkas. Galiausiai praėjusią vasarą P. Motiejūnas buvo išrinktas naujuoju Eurolygos vedliu, o savo įgaliojimus Kaune patikėjo Pauliui Jankūnui.

Dabar P. Motiejūnas teigia nebedalyvaujantis nei kasdienėje Lietuvos čempionų veikloje, nei sprendžiant opius komplektacijos klausimus, kurie traumų į kampą spraudžiamai ekipai – ypač aktualūs.

„Faktas, kad stebiu visas rungtynes – meilės šiai komandai ir žalio kraujo iš manęs niekas neatims. Bet yra Paulius (Jankūnas – Delfi), ir visi sprendimai priimami klubo viduje. Yra už tai atsakingi žmonės, ir jie puikiai tvarkosi. Nors komanda buksuoja, bet vilties yra“, – sakė P. Motiejūnas.

Jam pačiam yra tekę ne kartą ieškoti išeičių iš netenkinančių situacijų, tad galbūt P. Jankūnui ir jo pagalbininkams būtų ką patarti?

„Reikia gyventi viduje ir matyti, kaip viskas vyksta. Iš šono komentuoti labai lengva, labai lengva patarti, bet reikia būti šalia, kad tie patarimai būtų vertingi. Tikrai žinau, kad ir Paulius, ir treneriai nori viso ko geriausio, reikia tiesiog kažkaip pramušti ledus ir važiuoti toliau“, – dėstė 42-ejų Eurolygos „galva“.

Paulius Motiejūnas

Jis neslėpė dar nepripratęs prie naujų pareigų štabe Barselonoje (Ispanija) ir teigė, jog kiekvienas darbas – su savais iššūkiais.

„Dabar man viskas nauja, todėl labai įdomu. Galiu sužinoti ir pažinti daug naujų dalykų. Todėl galbūt tai labiau „veža“, o vadovauti klubui jau buvo įprasta rutina“, – palygino P. Motiejūnas, pakeitęs metus postą užėmusį amerikietį Marshallą Glickmaną ir prisijungęs prie Eurolygos prezidento iš Serbijos Dejano Bodirogos.

Kaune Eurolygos turo metu jis lankosi pirmą kartą, tiesa, praėjusį mėnesį dar buvo užsukęs į žalgiriečių rungtynes su „Šiauliais“ Lietuvos krepšinio lygoje (LKL).

Primename, kad „Žalgirio“ ir „Monaco“ dvikova prasidės 20 val.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją